Year

Make

Model

Engine

ECU type

2020

Ford

F250/350/450/650/750

Diesel

MD1CP006

2017-2022

Ford

F250/350/450/550/650/750

N/A

TC-277-X Trans

2017-2023

Chevy/GM

Sierra/Silverado

Diesel

E41

2017-2023

Chevy/GM

Sierra/Silverado

N/A

T87A Trans

Оваа веб продавница користи колачиња

avtokomander.com користи т.н. „cookies“ за да им помогне на корисниците да го прилагодат користењето на интернетот на своите потреби. Тие се доделуваат единствено на корисниците и можат да бидат прочитани од страна на мрежниот сервер во доменот кој Ви ги пратил. Една од основните намени на т.н. сookies е да Ви обезбеди погодности кои ќе Ви заштедат време.