За нас

AvtoKomanderподдржува читање и пишување на Ford MD1CP006 и MG1CS036 ECUs. Потребно е ECU tда се исклучи од ременот на возилото и да се поврзе со AvtoKomander темперамент. Потребен е лаптоп или компјутер базиран на Windows за работа.

Оваа веб продавница користи колачиња

avtokomander.com користи т.н. „cookies“ за да им помогне на корисниците да го прилагодат користењето на интернетот на своите потреби. Тие се доделуваат единствено на корисниците и можат да бидат прочитани од страна на мрежниот сервер во доменот кој Ви ги пратил. Една од основните намени на т.н. сookies е да Ви обезбеди погодности кои ќе Ви заштедат време.